1. Permanent Make Up Alap Képzés

Alapképzéseinket úgy alakítottuk ki, hogy minden elméleti és gyakorlati ALAP tudást megkapjanak a tanulók, melyre a későbbiekben építeni tudnak. Büszkén kimondhatjuk, hogy Magyarországon azon kevesek közé tartozunk, akik a legnagyobb elméleti tudással és gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek a permanent make up területén. Az előadónk nem csak nemzetközileg elismert, tapasztalt és hozzáértő szakember, hanem olyan oktató, akiknek fontos, hogy több évtizedes tudását átadja. 28 év oktatói, sminktetoválói és forgalmazói tapasztalatára alapozva hoztuk létre ezt a képzési rendszert!

Az alapképzéseinken minden tudást átadunk, mind elméletben, mind pedig gyakorlatban, ami ahhoz szükséges, hogy biztonsággal elindulhass a sminktetoválás néha kalandos, de ugyanakkor csodálatos, felelősségteljes útján és válj gyakorlott, sikeres és tapasztalt szakemberré.

Ezzel az alappal elkezdhetsz bátran dolgozni!

Tapasztalatból tudjuk azt is, hogy mindenkinek mások a képességei, ezért fontos számunkra, hogy mindenkiből a maximumot hozzuk ki és a képességeikhez mérten biztosítsuk számukra a megfelelő gyakorlati időt és mindezt tegyük elérhető áron. A sminktetoválás egyfajta látásmód, ami tanulható és fejleszthető, de… kell hozzá érzék.  Mi ennek a fejlesztésében segítünk az egyéni képességeknek megfelelően!

Kihozzuk belőled a maximumot!

Képzés kategória

Kapcsolódó képzések